Ståls bortekamp mot Finnsnes streames på Babettes Bar lørdag 16 Juni kl 13.00.

Det betyr at det er mulighet til å se kampen sammen med andre som har lyst til å følge våre bortekamper.

Da kan vi skape et miljø også rundt bortekampene. Fotball er jo enda hyggeligere sammen med andre.

Få på dåkker supporterutstyret og kom og lag stemning med oss :-)

Bytur og bortekamp!

Takk til Rana Blad, Helgeland Sparebank og alle andre gode sponsorer som gjør ting mulig :-)

Hilsen,

Stål Fotball

Grasrotmidler

 

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

 

IL STÅLKAMERATENE  ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med

Kr. 100 701  til oss.

 

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

 

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere IL Stålkameratene som din grasrotmottaker.

 

 

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

 

Norsk Tipping-ligaen

Episode 2 av magasinet for Norsk Tipping-ligaen

Torsdag 31.5 kl. 14 blir det ny episode av magasinet vårt for Norsk Tipping-ligaen.

Magasinet streames direkte på Oddsens Facebookside.

Link til sendingen:

Her kan du følge med diverse lag i Rana på storsatsingen til Rana Blad og Amedia sine live sendinger lokalt.

Norsk Tipping-ligaen

Med et felles sesongkort kan du se alle hjemmekampene til Stålkam og Mo IL denne sesongen.

Selv om Rana FK senior og junior ennå er et halvår unna oppstart, er samarbeidet mellom Stålkam og Mo IL som da skal bli en enhet, i gang på flere områder.

Nye kort

Rett før helga var de felles sesongkortene ferdig trykte og nå er klubbene i gang med salget.

– Når du kjøper sesongkort enten hos Stålkam eller Mo IL i år, så gjelder det på begge lag sine hjemmekamper i 2018, sier leder for Stålkams A-lag, Kenneth Eliassen.

Da en rekke lokale sponsorer gikk inn med penger i Rana FK, var en av forutsetningene at man tenkte samarbeid så tidlig som mulig, ikke minst ettersom den aldersbestemte fotballen i de to klubbene allerede er under samme paraply.

I dag ser vi et konkret resultat. Bak på kortet står det også tydelig og klart:

«Vi gleder oss til sesongen 2019 - Rana FK»

– Det er laget 800 sesongkort og vi håper virkelig at alle blir solgt. For 600 kroner kan folk se alle kampene. Det burde være mye for pengene, mener Mo ILs fotballeder, Lars Erik Z. Nilsen, som håper det også vil få enda flere til å gå på kamp.

Seriestart

Stålkameratene starter sesongen allerede kommende lørdag med bortekamp mot Frigg. Første hjemmekamp er neste lørdag med Grei som motstander.

Mo IL åpner borte mot Fauske/Sprint den 25. april. Før den tid skal de ut i 1. rundekamp i cupen borte mot Junkeren. Den kampen spilles i Nordlandshallen i Bodø onsdag 18. april.

Nathan Munda føler han er akklimatisert både til klimaet og spill for Stålkam.

– Det har vært en kald vinter, men nå er jeg blitt vant med forholdene her nord. Nå gleder jeg meg bare over å kunne spille seriekampene, sier franskmannen, mens han rister på kroppen i den isende østavinden på Moheia denne onsdag formiddagen.

– Det kan være kaldt i Frankrike også, men ikke slik som dette, gliser han.

Munda er en av fire franskmenn på Stålkams treninger for tida. Alexandre Pakutu ble klar i fjor og var sterkt delaktig i opprykket til 3. divisjon. I tillegg kom Munda til Rana i vinter sammen med kameratene Moses Nsuanda og Evan Melo.

Venter på arbeid

De siste to blir ikke klar før de er garantert arbeid.

For det er det som har gjort at overgangssaken til Munda nå er løst. Han har fått tilsagn om jobb på Kvikk Vask & Rens.

– Ei kjempeviktig signering for oss. Jeg har sett han på trening i vinter. Han leverer redninger av klasse og har stor rekkevidde. Det så jeg ikke minst i treningskampen mot Mosjøen IL. Der var det virkelig glimt av storhet, skryter en imponert fotballeder i Stålkam, Kenneth Eliassen.

I tillegg har de god backup på keeperplassen i og med at Tom Stian Andersen er tilbake etter å ha vært skadet nesten hele fjorårssesongen. Han var stødig i cupkampen mot Mo IL.

– Når det gjelder de nye franskmennene har ei av utfordringene vært å spille på kunstgress. De har utelukkende spilt på naturgress så langt i karrieren, men vi ser at de begynner å bli akklimatisert til alt det nye, sier Eliassen.

Treningsleir i Trondheim helga 9 - 11 mars 2018

Vi kom torsdag nedover til finvær og en helt annen temperatur enn vi ha hatt nordafør i vinter. Graderstokken viser vår her nede og mye bedre treningsforhold enn vi har hatt på lang tid. Dessverre kom snøværet når kampen mot Ranheim på Gamle Ranheim stadion starta og det ble glatt bane på steinhardt underlag der telen ennå ikke hadde sluppet taket.

En underholdende kamp mot Ranheim 2, der det ble flere stolpeskudd og vi burde ha punktert kampen tidlig. Alexander Iversen scoret på ett innlegg fra Fredrik Rise.

Mye positivt og ennå tid for finpuss før seriestart.

Prisen på medlemskap på Stamina for medlemmer av IL Stålkameratene er kr. 350,- pr. mnd. med 12 mnd. bindingstid.

Innmeldingsavgift på 199,- tilkommer.

Inkludert i medlemskapet er tilgang til gruppetimer, studiotrening (apparat), squash hall, infrarød badstue, barnepass og inngang i Moheia bad.