Blåvegenløpet 2021- Pressemelding

Blåvegenløpet 2021- Pressemelding

Det er med stor glede Blåvegenløpets rennledelse kan bekrefte at Blåvegenløpet 2021 blir en realitet- dog i en litt annen form.

I en pressemelding torsdag 11/02 kunne Blåvegenløpets rennledelse bekrefte at rennet avholdes. Årets utgave tilpasses anbefalinger for smittevern, der det legges opp til forskjellige starttidspunkter for deltakerne. Dette for å hindre folkeansamlinger og trengsel i løypene. Registrering av start og målgang gjøres heldigitalt via såkalte QR- koder som hver enkelt deltaker tildeles ved påmelding.

-Blåvegenløpet 2021 blir ikke den samme folkefesten vi har kjent siden 1979, uttaler Stålkameratene. -Vi er nødt til å forholde oss til, og planlegge utfra dagens situasjon, da vi ikke kjenner hva morgendagen bringer.

Stålkameratene fastholder at selv om arrangementet i år blir en neddempet versjon, ligger det an til fantastiske opplevelser i løypa.

-Vi satser på at været er med oss, så får vi anse Blåvegenløpet 2021 som et preludium til fantastiske renn og folkefester i de neste års løyper.

For ytterligere informasjon om rennet ber vi om å følge med på arrangementets nettside, blaavgenlopet.no og på Blåvegenløpets offisielle Facebook- side, https://www.facebook.com/blavegen

IL Stålkameratene ønsker vel møtt!

11.02.2021 09:41