Tilbake på treningsfeltet!

Tilbake på treningsfeltet!

Under flomlysene på et snødekket Sagbakken Stadion, var Stålkameratene i gang med sesongoppkjøring.

Vanskelige spilleforhold; -men snørydding som oppvarmingsøvelse gjorde at det etterhvert ble en fin førsteøkt. Spilleglede, godt humør og noen flotte dragninger satte standard. Men noen lengtende blikk mot klubbens storstue ble det allikevel.

-Det var en fin gjeng som møtte opp. Vi innledet treninga med en fin samtale der bla. trenerne og vi i styret fikk presentert oss. Det er klart vi helst skulle sett at vi fikk holde på innendørs i Stålhallen, uttaler fotballstyret, men som samtidig roser Rana Kommunes vedtak om å holde Sagbakken snøfri i vinter. -Det betyr svært mye for fotballen i Rana. Pr. nå har vi ikke lov til å trene innendørs, men vi venter i spenning på en normalisering for voksne over 20 år. Dette er viktig for å få en normal oppkjøring til det vi håper blir en normal sesong. Ikke minst er det viktig sett i et større perspektiv, der vi så altfor godt vet at mange sliter med å ikke få lov til å drive med det de helst vil drive med. Når vi samtidig leser rapporten forbundet har fått utarbeidet som dokumenterer at det er svært liten risiko for smitte i kontaktidretten, blir man oppgitt.

Klubben kommer til å avholde to treninger i uka fremover og håper værgudene spiller på lag.

-Vi kommer til å kjøre to treninger i uka. Dersom det blir snøvær og det ikke lykkes kommunen å holde banen snøfri også kveldstid, får vi lete fram snøskuffene igjen og ta det som en oppvarming, varsler et humrende fotballstyre, som fremholder at alle er velkommen. -Vi hadde en formening om hvilke spillere som kom til å dukke opp. Ekstra glad blir man da når det dukker opp ungdom som har lyst til å være med og som har fanget opp på egen hånd at Stålkameratene avholder trening.

05.03.2021 08:13