Fotballen gjenoppstår- 5. divisjon venter!

Fotballen gjenoppstår- 5. divisjon venter!

Stålkameratene blir å se i 5. divisjon og håper ikke virussituasjonen setter en stopper for sesonoppkjøring og serieavvikling.

Mandag 08.02.2021, publiserte kretsen oppsettet for 5. divisjon og til manges glede var Stålkameratene igjen å se. Fotballgruppa forteller at det var en kamp mot klokka, da påmeldingsfristen allerede var lukket da forspørselen om deltakelse kom.

-Årsmøtet ble avholdt svært sent grunnet Covid-19. Dette gjorde at vi måtte jobbe systematisk og effektivt for å se om det var grunnlag for et Stålkameratene i seriesystemet i 2021. Velvilje fra NFF Nordland gjorde at vi fikk melde på. Vi mottok signaler fra ungdom og valgte derfor å melde  på.

Fotballgruppa uttaler at de har fått mange forespørsler fra spillere som ønsker å representere klubben, men at enkelte ting gjenstår.

-Vi har fått mange henvendelser fra både ungdom og voksne som har lyst til å spille i Stålkameratene. Vi har sagt at døren vår er åpen for alle og vi har intensjoner om å være et lavterskeltilbud der miljøet skal danne grunnlaget for det sportslige og ikke omvendt. Vi har et spillergrunnlag, men jobber fortsatt med å finne en permanent treneløsning.

En bidragsyter i kampen mot frafall

-Vi ser med stor bekymring på rapporten om frafall i breddeidretten og vi ønsker å være en bidragsyter for å holde både ungdom og voksne i aktivitet. Nå håper vi bare at situasjonen etterhvert ligger til rette for normal trningshverdag og serieavvikling. Dette blir gøy!

Stålkameratene, skal spille i 5. divisjon, avd. 2 og deler avdeling med Bossmo & Ytteren 2, Gruben, Hemnes, Lurøy, Mo, Nesna, Korgen og Silkefot.

08.02.2021 13:34